top of page

KØBSBETINGELSER

Hos KIMUNĀ går vi op i, at vores kunder er glade for deres produkter. Hvis du oplever problemer med et produkt, bedes du kontakte os med det samme.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos KIMUNĀ.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved henvendelse til Kimunainfo@gmail.com og i din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Da KIMUNĀ er en lille virksomhed, giver vi desværre ikke penge tilbage for produkter. Hvis du af en eller anden årsag har fortrudt dit køb, kan du bytte til et andet produkt eller få et tilgodebevis.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 100 DKK afhængig af produkttype samt varens størrelse (dog må der påregnes højere udgift for returnering af større keramik vaser).

Varer undtaget fortrydelsesretten

Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, som f.eks. specialbestilte kimonoer tages ikke retur.

Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

 

Vær opmærksom på at retten til at returnere en vare ophører, hvis du har brugt varen i en grad, der åbenlyst forringer salgsprisen. Varen skal returneres ubrugt og i samme stand og i samme emballage som ved modtagelse.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb. Det betyder at du inden for 6 måneder enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

KIMUNĀ / v. Katrine D. Elsnab,Baldersgade 18, st-1, 2200 København N

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt samt vedhæfte billeder af varen. Disse oplysninger sendes til mail Kimunainfo@gmail.com

Refusion

Når vi modtager din vare og har godkendt dennes stand, overfører vi beløbet tilbage via bankoverførsel.

 

Contact
bottom of page