top of page

KIMUNĀ er et farverigt univers skabt ud fra en passion for smukt unika design, interiør og håndlavet beklædning produceret af små selvstændige rundt omkring i verden. Shoppen er fyldt med alt fra håndlavet keramik, kimonoer, interiør og textiler fra blandt andet Indonesien, Sri Lanka og Indien. 

 

Alle vores produkter er nøje udvalgt med stor fokus på kvalitet og design. KIMUNĀ har et brændende ønske om at støtte op om små lokale producenter, der baserer deres produkter på traditionelle og unikke håndværkstraditioner. I KIMUNĀ har vi primært produkter der er skabt ud fra ægte traditionelt håndværk med omtanke og sjæl. 

Kvinden bag KIMUNĀ er Katrine Elsnab der de sidste 10 år har rejst til verdens afkroge for at opleve andre kulturer, og hentet spændende håndlavet interiør, tekstil og design hjem i sin lejlighed i København. I flere år har drømmen om at skabe en online shop med netop de smukke og historiefyldte produkter boblet i Katrine, og i 2019 blev drømmen til virkelighed - KIMUNĀ blev skabt. 

 

“At kunne kombinere mit arbejdsliv med min passion for eventyr, rejse og kultur er en drøm der går i opfyldelse. KIMUNĀ er mit hjertebarn, og jeg elsker at jeg får lov til at opdage og hjælpe lokale kunsthåndværkere, rundt omkring i verden, med at sælge deres smukke produkter til folk på den anden side af jorden.”


-  Katrine Elsnab, eventyrer og grundlægger af KIMUNĀ

 


taske billede - lombok.png
Sri lanka billede.jpg
Contact
bottom of page